L’Hospital La Fe rep exemplars de la revista Xiulit per als pacients pediàtrics ingressats

xiu-la-Fe-2

L’Hospital La Fe rep exemplars de la revista Xiulit per als pacients pediàtrics ingressats

Nota oficial:

L’Hospital La Fe rep més de 220 exemplars de la revista Xiulit per als pacients pediàtrics ingressats

 

Es tracta d’una revista infantil per a un públic d’entre 8 i 15 anys

 
La Biblioteca d’Usuaris Pepa Salavert de l’Hospital Universitari i Politécnic La Fe ha rebut més de 220 exemplars de la revista Xiulit per a distribuir-los entre els pacients pediàtrics del centre sanitari.

 

La donació ha sigut realitzada pel Pablo Herranz, editor de la publicació. La revista, amb periodicitat mensual, està orientada a un públic d’entre 8 i 15 anys, editada en valencià i es ven en llibreries.

 

Els exemplars donats seran distribuïts entre la Unitat Pediàtrica Hospitalària (UPH), en concret, Hemodiàlisi Infantil, Salut Mental Juvenil, Oncologia Pediàtrica, i uns altres quedaran com a banc de llibres per a la Biblioteca d’Usuaris Pepa Salavert.

 

La revista Xiulit inclou un còmic com a element fonamental per a fomentar l’hàbit de lectura i diversos reportatges culturals. Des d’abril de 2015, esta publicació compta ja amb 10 números pels quals han passat firmes com les de Miguel Calatayud, Sento Llobell, Paco Roca, Francisco Ruizge o Núria Tamarit.

 

Compagina el còmic d’aventures, com per exemple “Els pirates de Pangea”, “Lluc Passarell”, i l’humor amb els còmics “Els Sisters” o “Futbol Club”.

 

Aquesta sèrie, dibuixada per Giusseppe Ferrario, fomenta valors com la camaraderia o la integració entre alumnes de distinta procedència.

 

Xiulit compta amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València i de la Conselleria de Cultura.

 

A través d’aquesta lectura, els menors hospitalitzats disposaran d’una ferramenta educativa que els permetrà distraure’s dins de la seua rutina hospitalària.

 

 

Enllaç

 

Sense comentaris

Publicar un comentari