XIULIT n. 18 Novembre

capcelera-xiu-18

XIULIT n. 18 Novembre

portada-xiu-18-per-web

Oferim un article molt complet sobre horts escolars, acompanyat d’una làmina de vocabulari i un pòster central amb un hort escolar pas a pas, dibuixat per Alexis Aldeguer. Ami Ferri, biòloga, membre de l’AMPA del CEIP Cervantes d’Alboraia, ens diu: “És important destacar que buscàvem terra que no havia sigut tractada, procedent de bancals abandonats…”.

Ricard Chumillas, director del Col·legi Públic Manuel Antón de Mutxamel (L’Alacantí), ens relata la  iniciativa: “Aquesta nova etapa de l’hort l’hem iniciada amb la modalitat de cultiu anomenada parades en crestall“.

horts-escolars-xiulit-18

Miquel Àngel Vara, col·laborador de XIULIT i professor interí de l’assignatura de Valencià a l’IES El Puig el curs 2015/2016 ens descrobreix com “l’hort esdevingué l’eix vertebrador de l’assignatura durant el curs”.

Llig l’article sencer en Xiulit 18!!!

És important quin tipus d’amics tens? La resposta en “Males amistats”, el nou episodi de “Futbol Club”, una sèrie que està agradant a totes les edats.

fc-18-detall

A banda, l’humor d’ “El Cau”, “Els animals marins en còmic”, “Les Sisters” i “Siniamon”.

animals-18

No et perdes “Els pirates de Pangea”, l’aclamada sèrie que barreja pirates i dinosaures en la millor tradició d’Arthur Conan Doyle.

pirates-18

XIULIT ha comptat amb la col∙laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il∙lustració com a bé cultural.

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.