XIULIT #10, ESPECIAL SINIAMON

fons-xiu-10-Ga

XIULIT #10, ESPECIAL SINIAMON

portada-xiulit-10-p-web

Número 10 amb un especial de Siniamon. Dediquem tres pàgines a la sèrie de Toni Benages, que tan bona acollida ha tingut entre els lectors. Completem l’especial amb un pas a pas en argila Jumping Clay, perquè pugueu modelar el vostre propi Dr. Struss.

siniamon-xiu

A més, l’humor està ben representat per “Les Sisters” i per “Els dinosaures en còmic”, aquesta vegada dedicat als grans herbívors. Còctel de rialles amb Leo Contra i la seua classe d’institut en “Els primers embolics”, episodi de la sèrie “Futbol Club”. L’antic professor d’educació Física, el professor Cebollí, no està disposat a posar-li-ho fàcil a Leo… Ai, ai, de part de qui estaran Skate, Sissi o SMS? I què farà Jan Sol? Seguirà tan enigmàtic? “Futbol Club”, una sèrie divertidíssima sobre el valor de la companyonia.

fc-xiu-10

 

Per altra part, ens n’anem al Camp de Túria, en concret a Vilamarxant, per a parlar de les bandes de música, i a la Ribera per a preparar dues receptes que tenen com a base les taronges dels nostres camps. L’entrega de “Contes i llegendes” es titula “La llegenda dels culs rojos”, i està ambientada a Vilafamés, amb un pessic de fantasia provinent d’aquesta història en la qual el lector reconeixerà algun dels racons més emblemàtics d’aquest singular poble de la Plana Alta com és la Roca Grossa.

contes-xiu-10

“Els pirates de Pangea” continuen pujant al cim de l’emoció amb les seues aventures. La senyoreta Sophie i el contramestre William corren seriosos perills al creuar la mar Verda a lloms d’uns dinosaures. Arriben els pirates! Prepareu-vos per a l’abordatge.

XIULIT, llegir per pur plaer. Encara no xiuleu?

pirates

sisters-xiu-10

XIULIT ha comptat amb la col∙laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió textual o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il∙lustració com a bé cultural.

 

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.