XIULIT #19

capcelera-xiu-19

XIULIT #19

 

portada-xiulit-19-web

En el número 19 de XIULIT, del mes de desembre, oferim en col·laboració amb Samarucdigital el reportatge “Flamencs, l’espectacle de la natura”, signat per Pablo Vera amb fotografies d’Antonio Vizcaino Matarredona. La revista XIULIT ha mostrat des del primer número sensibilitat pel medi ambient. Hem inclòs reportatges a l’Antàrtida, l’expedició valenciana a l’Everest, excursions (inclosos els Parcs Naturals de la Serra d’Irta i el Montgó) o el reportatge de Campament Tortuga, també de SamarucDigital.

articles-xiu-19

Ja és la tercera ocasió enguany en la qual tractem la música, aquesta vegada amb un repàs als instruments d’orquestra i una entrevista a la il·lustradora Rosanna Crespo, que a més toca el violoncel.

fc-xiu-19

Giuseppe Ferrario, un dels dibuixants de Geronimo Stilton, continua amb la sèrie “Futbol Club”, i també oferim l’humor de “El Cau”, “Els Sisters” i “Siniamon”.

siniamon-xiulit-19

Últim episodi de “Els pirates de Pangea”, l’aclamada sèrie que barreja pirates i dinosaures en la millor tradició d’Arthur Conan Doyle. A aquesta sèrie seguirà, des del pròxim número, “El sortilegi del genet iber” de Jordi Peidro. És una altra sèrie d’aventures, però localitzada a les nostres terres. No et perdes l’avanç de personatges inclòs en aquest número.

sisters-xiu-19

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

 

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.