XIULIT #20

capcelera-xiu-20

XIULIT #20

portada-xiu-20-per-web

Bon any!

Any nou, sèries noves. Tenim “El sortilegi del genet iber”, de Jordi Peidro, aventures a les nostres terres, amb Joaquim, Adele i un fum de personatges. Fa fred, així que viatgem fins a Groenlàndia per a descobrir un lloc preciós on el gel forma part del paisatge. En els confins de la terra!article-groenlandia

També tenim en aquest número una col·laboració molt especial, la d’Ángel Sánchez, i la del Museu de Prehistòria de València, que ens transporten a un passat del qual han quedat vestigis. És formidable comptar amb aquesta mostra de còmic on ens queda molt més clar com degué ser la vida en aquell temps.

nouvelle-cousine-xiu

Per altra part, obrim l’any amb una portada de la il·lustradora Rosanna Crespo, la primera d’enguany corresponent a l’acord amb l’APIV (Associació Professional d’Il·lustradors de València), amb el far de Cullera de fons.

Continuem amb Futbol Club, Les Sisters, Siniamon, Els animals marins en còmic

fc-xiu-20

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

 

genet-iber

 

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.