Xiulit #22

Xiulit #22

Xiu-22-per-web

Març. Acompanyant a aquesta estació de la primavera, hem canviat les profunditats de les aigües d’«Els animals marins en còmic» per «Els insectes en còmic». També tenim en l’equip de guionistes a Christophe Cazenove, tota una garantia que descobrirem la història natural amb molt d’humor. Vespes, escarabats, formigues… tot un xicotet univers que batega arran de terra. Completem aquesta aproximació al món dels insectes amb un reportatge de Samaruc Digital, és a dir, la versió amb imatges reals dels insectes. Us recordem que tenen una web (www.samarucdigital.com) on es pot accedir periòdicament a vídeos sobre naturalesa. Fan una tasca de divulgació de primer ordre.

insectes-22

Fc-xiu-22«El sortilegi del genet iber» ens torna a portar per les nostres terres, descobrint-nos la geografía. Giuseppe Ferrario, un dels dibuixants de Geronimo Stilton, continua amb la sèrie “Futbol Club”, i també oferim l’humor de “El Cau”, i “Siniamon”.

gener-iber-xiulit-22xiulit-22-concurs

Des dels inicis XIULIT ha apostat pels nous valors. Algunes firmes que aparegueren en el nostre primer any avui han publicat àlbums amb èxit. Per al 2017 volem apostar amb major fermesa pels nous valors. És important per a nosaltres donar suport i mostrar els seus treballs. Així, tenim amb nosaltres en aquest número el còmic guanyador del I Concurs de Còmic de la Junta Municipal de Russafa, que com podeu veure té un nivell considerable. Prompte tindrem més dibuixants nous amb nosaltres.

xiu-22-siniamon

insectes-2-detall

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

Punts de venda.

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.