Xiulit #23

Xiulit #23

Xiulit-23-portada-web

Dos anys ja! Estem d’aniversari! Moltes gràcies a tots els que ens heu donat suport fins ara. Per a celebrar l’aniversari, tenim diverses novetats molt a la vora. De moment, en aquest número, us oferim dues sèries noves: Gàrgoles, que té uns colors molt especials i que ens submergeix en una fantasia d’allò més graciosa, i Xata i el seu gat, per a fer-se uns riures molt, però que molt felins…

xata-xiu-23gargoles xiulit 23

Giuseppe Ferrario, un dels dibuixants de Geronimo Stilton, continua amb la sèrie “Futbol Club”, i també oferim l’humor de “El Cau”, i “Siniamon”. Fins al 4 de juny es pot visitar a l’IVAM la exposició “La Casa: Crònica d’una conquesta”. El comissari, Álvaro Pons, ens introdueix la mostra.En «El sortilegi del genet iber», de Jordi Peidro, apareix Oriola. El sabor de l’aventura clàssica en una localització molt nostra amb la força de la novetat, sempre benvinguda.

expo-IVAM-Daniel-Torres-Xiulit

genet-xiu-23

insectes-xiulit-23

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

Punts de venda.

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.