XIULIT #26

XIULIT #26

 

portada-xiu-26-apiv-nuria Arriba l’estiu i tenim un número fabulós, del qual ens sentim molt orgullosos. Tenim una pila de firmes pròpies, d’una qualitat sorprenent. Comencem en aquest número una nova sèrie, “La tribu de Quelkabe”, aventures per a tota la família, dibuixades pel castellonenc Calo. Ens encanta l’estil tan pròxim i els personatges que hi retrata. Aquesta sèrie ens acompanya amb una altra de producció pròpia, “El sortilegi del gener iber”, de Jordi Peidro, també d’aventures però en una època més recent, amb espionatge i tot.

Xiulit-26-vb3-b

Ja diguérem que tindríem noves firmes, gent jove, i arribàrem a publicar el guanyador del I Concurs de Còmic de la Junta Municipal de Russafa, “L’estació”, de Pablo Broseta. En aquest número publiquem còmics d’uns altres jóvens valors: una història medieval de Ferro i una estiuenca de Núria Tamarit. A Núria ja la tinguérem en el número 4 i en el número 9 de la revista. Des d’aleshores s’ha convertit en una de les principals dibuixants de la nova fornada, amb projecció internacional fins i tot. Estem molt contents de comptar-hi amb ella.

Xiulit-26-nuria-i-ferro

gargoles-i-genet-xiu-26

Per cert, Núria s’encarrega de la portada d’aquest número com a membre de l’APIV (Associació Professional d’Il·lustradors de València). N’és la quarta que tenim enguany gràcies a l’acord amb aquesta associació professional, després de les portades de Cristina Durán, Rosanna Crespo i Gerard Miquel.

xata xiu 26

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

Punts de venda.

 

 

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.