XIULIT #27

XIULIT #27

coberta-Xiulit-27

Aprofitem el mes de setembre per a donar impuls a les tres sèries que tenim en marxa. «Gàrgoles», que com recordareu, començava amb una mudança. El que va ser un xicotet trastorn per a Gregori, amb el canvi de casa i de veïnat, es va convertir en tot un viatge en el temps, diversos segles enrere. Se’n va topar amb éssers fantàstics, i amb una escola on per força cridava l’atenció. Aconseguirà Gregori tornar
al segle XXI?xiu-27-gargoles
Una altra sèrie que tenim en marxa és «El misteri del genet iber», de Jordi Peidro. Aquest autor, que ja ens va oferir «Contes i llegendes» en els primers números de XIULIT, ens conta una aventura situada en els anys 30 del segle passat. Cotxes antics, motocicletes, i un entorn farcit d’agents secrets i intrèpides periodistes, completen un puzle on hi ha tot un enigma per resoldre, el d’unes xicotetes estatuetes que se les suposen poders. Potser siga aquesta la clau de tota la trama. Hi estarem atents. I quant ens recorda tot això a les restes arqueològiques que s’han trobat en llocs com Moixent o Villena. Hi ha molts misteris al voltant dels ibers.

xiu-27-genet
La tercera sèrie d’aventures que tenim en marxa ens l’ofereix Calo. Ens porta un món fantàstic que podria ser el principi de la civilització de molts països europeus, però amb alguns éssers descomunals… que no són d’aquest món! El perill de la naturalesa salvatge i indòmita, les lliçons dels pares perquè els fills puguen espavilar-se en aquest món tan peculiar formen part d’aquesta atractiva sèrie.

xiulit-27-calo
A part d’això, us anunciem que estem preparant un número molt especial per al mes d’octubre. No us el perdeu!

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

Punts de venda.

 

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.