XIULIT # 29

XIULIT # 29

Xiulit-29

quelkabe

Estem acomiadant una sèrie, «Siniamon», de la qual hem tingut dues aventures: “El misteri de la Cova del Congre”, des del número 1, i “Foques, monstres i illes”, que va començar en el número 16. Són personatges, com es veu, que ens han acompanyat durant tota la trajectòria de XIULIT. Altres dues sèries que estan pròximes a acabar són «La tribu de Quelkabe» i «Gàrgoles». Ha sigut una any carregat d’aventures. Per als personatges d’ambdues sèries ha sigut un repte: s’han enfrontat a un entorn que no coneixien i han eixit ben parats.

siniamon-xiulit-29

gargoles-xiulit-29

També queda poc perquè acabe en les nostres pàgines «Xata i el seu gat». El gat Sushi continua les seues aventures en castellà, en Desfiladero Ediciones. Per a nosaltres ha sigut un plaer presentar per primera vegada el personatge, i en valencià. Una sèrie molt divertida a la qual li desitgem molt d’èxit. En el pròxim número Sushi en farà una de les seues per Nadal. Quin gat, mare! No para quiet mai! Sempre emprenyant però molt divertit!

catia-desfiladero-xiu

xata-xiulit-29Una altra gran notícia és que en aquest número comença Pedro Cifuentes, a qui entrevistàrem a l’octubre en l’especial de còmic a les aules, amb una nova secció, que proposa continguts de l’ESO en còmic. Així fa goig!

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

Punts de venda.

insectes-xiulit-29

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.