Xiulit # 31 Gener 2018

Xiulit # 31 Gener 2018

portada-xiulit-web-31Xiulit-31-quelkabe

Comencem el 2018 amb novetats i acomiadant algunes sèries que ens han acompanyat.
Ens diu adéu «La tribu de Quelkabe», del castellonenc Calo, aventures en un món indòmit i fantàstic on el perill aguaita en cada pàgina. La sèrie començà en el número 26 i us convidem a recuperar aquesta
història des del primer lliurament.

 

Xiulit-31-vas-ple
La portada d’aquest número correspon a Gerard Miquel, en conveni amb l’APIV (Associació Professional
d’I.lustradors Valencians). D’aquest autor us oferim «Un vas ple d’històries», un còmic divulgatiu sobre els ibers en col·laboració amb el Museu de Prehistòria de València. Us recomanem que visiteu el Museu i gaudireu de diverses activitats que giren al voltant dels ibers. Per a nosaltres és un plaer publicar el còmic de Gerard Miquel sobre els nostres avantpassats. Completem precisament el còmic amb un reportatge en col.laboració amb el Museu. Per altra part, Gerard Miquel, qui no para de coronar fantàstics treballs els darrers mesos, és un dels convidats d’Heroes Comic Con (www.heroescomicconvalencia.com), que se celebrarà el febrer i a la qual desitgem moltíssima sort. També tenim les aventures de «Agents de la historieta», del “profe de socials” Pedro Cifuentes, premi Ministeri de Cultura.

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

Punts de venda.

insectes-xiu-31Xiulit-31-Agents-de-la-historieta

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.