Xiulit # 32 Especial Jules Verne

vint mil

Xiulit # 32 Especial Jules Verne

Portada-Xiu-32Obrim aquest número amb portada de Miguel Calatayud, que va ser qui precisament il·lustrà la portada del nostre primer número i a qui dedicàrem una entrevista la tardor del 2016. Una figura clau en el camp de la il·lustració que ens ofereix una auca de Jules Verne, quatre pàgines al voltant de la novel·la El raig verd. Capbussar-se en les novel·les de Verne és navegar per pàgines i pàgines d’aventures. Completem amb un article sobre l’escriptor francés.

verne-xiulit-32

Calatayud-Verne-xiulit-32

Acaba en aquest número una sèrie emblemàtica de XIULIT,«Siniamon», la divertida tripulació dibuixada per Toni Benages. Una sèrie que ha segrestat el cor de molts lectors, els quals així ens ho han comentat en directe. Esperem tenir de nou a Toni en les nostre pàgines.

insectes-32agents-xiu-32

«Els Agents de la Historieta» estan posant-se cada vegada més interessants. Pedro Cifuentes ens descobreix que la història pot ser molt divertida, fet que també comprovem amb «Un vas ple d’històries» de Gerard Miquel. Us recomanem que estigueu molt atents a les activitats que organitza el Museu de Prehistòria de València, de les quals teniu informació en aquest número.

gerard-xiu-32

 

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

Punts de venda.

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.