Xiulit #36

capcelera-36

Xiulit #36

Portada-Xiulit-36

Portada del nostre col·laborador Jordi Peidro, fruit del conveni amb l’APIV (Associació Professional d’Il·lustradors de València). Ja la portada ens fa pensar en la calor que fa, l’estiu és a prop, a la vora. La calor pica i abelleix refrescar-se. Per això, en aquest número, Mique Beltrán, en la seua secció de costums valencians, ens parla de l’orxata.

Mique-orxata
L’acompanyem amb fotografíes dels camps de xufes, la qual cosa ens fa pensar en el valor de l’horta de València, un dels majors tresors valencians.

Luna-Xiulit-36

Com a nou valor oferim un còmic de Luna Pan i el seu personatge «Aline». Segueixen a tota màquina «Els Agents de la Historieta», de Pedro Cifuentes, i en «Assenzio» anem a Rio. Completem amb El Cau, Els Insectes en còmic, Les Sisters…

assenzio-xiulit-36

Agents-Xiulit-36

 

insectes-xiulit-36XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural. Punts de venda.

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.