XIULIT #37

A-Colazo-Xiulit

XIULIT #37

Coberta-Xiulit-37

Portada del nostre col·laborador Mique Beltrán, fruit del conveni amb l’APIV (Associació Professional d’Il·lustradors de València), en harmonia amb l’estiu que arriba a corre-cuita… Aquesta vegada Mique ens conta un costum, molt arrelat i amb molts quilòmetres de costa, com és el d’anar a la mar.

Mique-Xiulit-Platja

 

Xiulit-assenzio-27

Xiulit-38-sisters

Aquest mes tenim Anabel Colazo com a nou valor, una il·lustradora que està rebent molt bones critiques i que està començant una carrera prometedora en el món del còmic.

insectes-xiulit-37

Agents-Xiulit-37

Pel que fa al concurs dels «Agents de la historieta» comunicarem les solución després de l’estiu. Aquest número és dels mesos de juliol i agost. Esperem que estigues gaudint d’unes merescudes vacances. Hi ha temps per a fer un munt de coses,
entre d’altres llegir. Recorda que es poden sol·licitar números endarrerits a la teua llibreria de confiança. A continuació indiquem algunes sèries per si vols so?licitar els números endarrerits. Tornem al setembre!

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural. Punts de venda.

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.