XIULIT #41

capcelera-xiu-41

XIULIT #41

Portada-Xiulit-41-vweb

Acabem l’any celebrant l’arribada del Nadal amb el torró, al qual dedica Mique Beltrán la seua secció de costums valencians. Un costum, per cert, molt estés, com el de menjar taronges, indispensables durant la tardor i l’hivern.

Torro-Mique-Beltran-xiu-41Xiulit-41-jpeg5
Concloem en aquest número una sèrie fabulosa de producció pròpia, «El barranc dels caçadors». L’autor, Sergio Meliá, encarregat del dibuix i del guió, ens descobreix en què s’ha basat, i acompanyem la seua entrevista amb fotos i esbossos. Ha estat un plaer poder recrear la prehistòria en les pàgines de XIULIT, en un entorn, a més, ben pròxim.

Xiulit-41-jpeg6

Nuria-Tamarit-xiu-41

A més, oferim un còmic de Núria Tamarit -que signa la portada!- i dos (2!!) pósters de Pedro Cifuentes. Encarna Sant-Celoni Verger ens parla de Gloria Fuertes i tenim les sèries habituals, Les Sisters, molt nadalenc, i Els Insectes en còmic.

Xiulit 41 Gloria FuertesCifu-xiu-41

Sisters-Xiu-41

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

Punts de venda.

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.