XIULIT 7, A LA VENDA!

XIULIT 7, A LA VENDA!

sisters-7 DEF

XIULIT 7, a la venda! Un número de XIULIT en el qual les sèries habituals recobren el protagonisme. Com a novetats destacades, conclou la sèrie Lluc Passarell, aventures en l’Antàrtida, i s’inclou un avanç de la nova sèrie, Futbol Club, dibuixada per Giuseppe Ferrario, un dels dibuixants de Geronimo Stilton. I Jordi ens proposa per al dia de Tots Sants “La quarantamaula”, un monstre molt curiós, nou lliurament de Contes i llegendes.

 

També oferim en el número 7 un reportatge sobre Clay Kids, la sèrie valenciana d’animació que està triomfant arreu del món. En la secció de senderisme, una excursió a Navajas, al Salt de la Nóvia. Aquesta vegada és un clàssic molt asequible per a tota la família. També tenim nous lliuraments de Els dinosaures en còmic, Agito Cosmos o Siniamon.

 

XIULIT ha comptat amb la col∙laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió textual o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il∙lustració com a bé cultural.

siniamon-7def-3

xiulit-agito-robatori

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.