XIULIT 9

XIULIT 9

portada-xiulit-9-p-web

Comencem el nou any amb un número espectacular i una nova sèrie, “Els Pirates de Pangea”; una història que barreja pirates i dinosaures!!! Dibuixada en unes espectaculars pàgines flaix (Splash Pages), la sèrie ens trasllada al continent perdut de Pangea on descobrirem una curiosa civilització .pirates-titol-promo

PIRATES-XIU-9

 

Continuen les històries del futbolista Leo Contra, qui haurà d’impartir la seua primera classe en un conflictiu institut. Amb el genuí acabat de de Giuseppe Ferrario, un dels dibuixants de Geronimo Stilton, “Futbol Club” és una sèrie concebuda per a ser publicada en episodis de vuit pàgines, com una teleserie.

FC-XIU-9-V2

A més tenim les sèries habituals. Conclou “Agito Cosmos”, amb el primer cicle, continuen “Els dinosaures en còmic” i l’humor de “Les sisters”, que obrin portada. L’alcoià Jordi Peidro ens presenta en “Contes i llegendes” una història sobre el tresor de Sagunt en l’època de les guerres entre els cartaginesos i els romans.

xiu-9-contes

A més, oferim un breu reportatge sobre l’afició a la música que conreen pares i fills, i una entrevista exclusiva a Eugenio Martín, qui ens relata com va dirigir una pel·lícula de pirates a Peníscola.

 

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de Valencia.

agito-co-xiu-9

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.