XIULIT AL SPLASH

splash-capcelera-2

XIULIT AL SPLASH

splash cartel

“Si viviéramos en un mundo perfecto, la revista Xiulit estaría presente en todos los colegios de Valencia. Como mínimo. Os proponemos que la deis a conocer en todos los medios que tengáis a vuestro alcance. Reuniones de AMPA, con profesores directamente, con directores de colegio. En ese estadio está el meollo de la cuestión. Necesitamos lectores, en realidad. Necesitamos meter este maravilloso producto en las escuelas. Porque detrás de él, vienen todos los demás. Si tuviéramos que defender algo de forma empecinada en el terreno de los cómics, sin duda que ese algo sería Xiulit.”

 

Aquestes són les emocionants paraules que va escriure Fran Garcia, director del Splash Festival, el 6 de desembre. Ara Xiulit està convidat al Splash… I vosaltres també!!! Festa de les vinyetes!!!

El divendres 12 de febrer estem de festa: tenim presentació de la revista Xiulit, amb Sento, Jordi Peidro i Francisco Ruizge, al Splash Sagunt Còmic Festival.

splash-presentacio-xiu-web

A més estarà Jordi Peidro de 17:30 a 18:00 signant exemplars de la revista Xiulit (en col·laboració amb la llibreria El Puerto).

De segur que te’n portes un dibuix signat!!!

signatures-sagunt

De 19:00 a 19:30 Francisco Ruizge signarà exemplars de Xiulit en l’estand de la llibreria Futurama. Els primers cinc compradors es portaran un pòster de Jaume I signat per Ruizge!!!

Per a fer més curta l’espera pots descarregar-te la següent imatge de Jordi Peidro, procedent de “El Cavall d’Or”, capítol de “Contes i llegendes” ambientat a Sagunt. (Feu click).

Xiulit Splash Sagunt

Recorda que hi ha un autobus per a anar al Splash i que pots consultar la programació del festival; feu click ací. No t’ho perdes!!!

splash bus

 

 

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.