Xiulit #38. Setembre

Muixeranga-Xiulit-38

Xiulit #38. Setembre

Portada-Xiulit-38

Comencem la temporada amb un nou curs carregat de novetats després de les vacances d’estiu. Si en el número anterior Mique Beltran ens parlava de la platja, ara tornem en la seua secció de costums valencians amb una festa tradicional que està reviscolant, la muixeranga. Acompanya el còmic una entrevista i un reportatge fotogràfic, que poden donar una idea de la vistositat i elegància de la muixeranga d’Algemesí que se celebra cada mes de setembre.

Assenzio-Xiulit-38Agents-de-la-historeta-38josep-xiu-38

A més, seguim amb «Assenzio», ja en la penúltima entrega. També oferim dos còmics de jóvens autors, un d’El Flores, qui ja ha publicat als Estats Units i que s’encarrega també de la portada; i una altre de Josep Rural, de Novelda, amb un gat molt especial (i espacial!) que està un poc perdut en la faena.

Sisters-38Flores-38-xiuxiu-proxim-numero

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

Punts de venda.

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.