XIULIT #25

XIULIT #25

portada-web-Xiu-25

 

En aquest número acaba una de les nostres sèries estrela, <<Futbol Club>>, que durant setze números ens ha acompanyat. Ha sigut una sèrie de la qual ens sentim particularment satisfets, tant per la qualitat del dibuix i la seua depurada narrativa, com pels valors que en promou; la companyonia i la integració en la diversitat. Hem seguit l’evolució de cada personatge amb molt d’interés, així com de tot l’equip; una història que passa de l’individual al coŀlectiu. N’han fet pinya! No us perdeu els números endarrerits amb episodis de <<Futbol Club>>; recordeu que els podeu soŀlicitar a la vostra llibreria habitual o per la web www.xiulit.com

proxim-26

Us anunciem que el mes vinent començarem una nova sèrie, <<La tribu de Quelkabe>>, aventures per a viure en família, amb humor i, ai, amb molts perills als quals s’hauran d’enfrontar els nostres protagonistes. La dibuixa i l’escriu Calo, un dibuixant de Castelló a qui seguim la pista des de fa temps…

fanzara-article

Incloem en aquest número un article sobre Fanzara. N’és una bona visita. Per últim, la portada d’aquest mes l’ha feta Gerard Miquel, com a membre de l’APIV (Associació Professional d’Iŀlustradors de València). N’és la tercera que tenim enguany gràcies a l’acord amb aquesta associació professional, després de les portades de Cristina Durán i Rosanna Crespo.

Continuem amb les noves sèries: “Gàrgoles”, “Xata i el seu gat”, “El sortilegi del genet iber” i “Els insectes en còmic”.

genet-iber

 

gargoles-26

insectes-26

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural.

Punts de venda.

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.