Escoles

logo_xiluit_-escola

Xiulit és una revista de periodicitat mensual publicada en valencià, adreçada a un públic d’entre 7 i 14 anys, i que té el còmic com a element fonamental per a fomentar l’hàbit lector.

cole-1

Foment de la lectura

 

La importància de la lectura en l’educació és un fet que a hores d’ara ningú no es qüestiona. De fet, la llei demana als centres escolars que desenvolupen un Pla de Foment de la Lectura del Centre i moltes biblioteques disposen d’un Pla Lector. Des de XIULIT considerem que el còmic és una ferramenta idònia per a introduir la lectura entre els més menuts, fins i tot amb els més reticents, i que ajuda a consolidar-la entre els lectors més exigents i experimentats.

 

En la revista també podeu trobar reportatges que introdueixen el coneixement del medi, l’estima per la natura i el llegat de la tradició transmesa per les llegendes i els contes populars.

Subscriviu la vostra escola o biblioteca

Si subscriviu la vostra escola o biblioteca a XIULIT posareu a disposició dels vostres usuaris una eina més que us ajudarà a aconseguir els vostres objectius lectors.

És crucial potenciar la lectura en edat primerenca. Llegir és descobrir, llegir és viure, llegir és divertit.

La revista XIULIT ha tingut molt bona acollida a l’escoles i als instituts. Tant en centres urbans com en centres rurals, des d’Els Ports fins al Baix Vinalopó. Es pot subscriure un exemplar o diversos per al centre, per a la biblioteca o per a cada aulari.

suscrpicio2

Per a subscriure-t’hi cal descarregar el formulari des del següent enllaç:

Formulari de subscripció

Recorda omplir-lo correctament i triar des de quin número desitges rebre la subscripció.

Després l’envies per correu electrònic a la següent adreça: infoescoles@xiulit.com

I al cap d’uns dies t’arribarà XIULIT!!