L’Hospital La Fe rep exemplars de la revista Xiulit per als pacients pediàtrics ingressats

xiu-la-Fe-2

L’Hospital La Fe rep exemplars de la revista Xiulit per als pacients pediàtrics ingressats

Nota oficial:

L’Hospital La Fe rep més de 220 exemplars de la revista Xiulit per als pacients pediàtrics ingressats

 

Es tracta d’una revista infantil per a un públic d’entre 8 i 15 anys

 
La Biblioteca d’Usuaris Pepa Salavert de l’Hospital Universitari i Politécnic La Fe ha rebut més de 220 exemplars de la revista Xiulit per a distribuir-los entre els pacients pediàtrics del centre sanitari.

 

La donació ha sigut realitzada pel Pablo Herranz, editor de la publicació. La revista, amb periodicitat mensual, està orientada a un públic d’entre 8 i 15 anys, editada en valencià i es ven en llibreries.

 

Els exemplars donats seran distribuïts entre la Unitat Pediàtrica Hospitalària (UPH), en concret, Hemodiàlisi Infantil, Salut Mental Juvenil, Oncologia Pediàtrica, i uns altres quedaran com a banc de llibres per a la Biblioteca d’Usuaris Pepa Salavert.

 

La revista Xiulit inclou un còmic com a element fonamental per a fomentar l’hàbit de lectura i diversos reportatges culturals. Des d’abril de 2015, esta publicació compta ja amb 10 números pels quals han passat firmes com les de Miguel Calatayud, Sento Llobell, Paco Roca, Francisco Ruizge o Núria Tamarit.

 

Compagina el còmic d’aventures, com per exemple “Els pirates de Pangea”, “Lluc Passarell”, i l’humor amb els còmics “Els Sisters” o “Futbol Club”.

 

Aquesta sèrie, dibuixada per Giusseppe Ferrario, fomenta valors com la camaraderia o la integració entre alumnes de distinta procedència.

 

Xiulit compta amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València i de la Conselleria de Cultura.

 

A través d’aquesta lectura, els menors hospitalitzats disposaran d’una ferramenta educativa que els permetrà distraure’s dins de la seua rutina hospitalària.

 

 

Enllaç

 

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.