XIULIT #33

capcelera-xiu-33

XIULIT #33

Portada-Xiulit-33

Mique Beltran torna per a quedar-s’hi. Ja el tinguérem a l’octubre en les pàgines de XIULIT amb «La mocadorà», després de deu anys apartat del còmic. Ens agradà tan la col.laboració, i a ell estar en les pàgines de XIULIT, que comptarem amb les seues aportacions cada mes. De què s’encarregarà? De mostrar les tradicions valencianes, inclosos els plats típics, les festes, els costums… el món ha canviat molt els darrers temps.  En aquesta entrega tenim, ni més ni menys, que les Falles, a les quals també dediquem un reportatge, per així saber un poc de la seua història.

Falles-xiu-33

Falles-Mique-Xiu-33ibers-xiu-33
En aquest número s’acaba «Un vas ple d’històries», que hem oferit en tres entregues, i del qual hem aprés una pila… Com dóna de si un vas vingut d’una època tan remota! Ací teniu una imatge per a descarregar-la i fer un vas iber al teu gust. Recorda que en la pàgina 16 i 17 tens un vas iber de referencia. Vos facilitem també aquest enllaç (ací) per a descarregar-te una guia didàctica relacionada amb “Un vas ple d’històries”.

Agents-33

A banda, Les Sisters, Xata i el seu gat, Els insectes en còmic, Els agents de la historieta…

insectes-xiu-33

xata-xiulit-33XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural. Punts de venda.

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.