XIULIT #35

Bicicletes-Mique-per-Difusio-Xiulit-35

XIULIT #35

PortadaXuliaxiulit

La il·lustradora Xulia Vicente firma la portada d’aquest número, fruit del conveni amb l’APIV (Associació Professional d’Il·lustradors de València).pagsenceraxuliaxiulit

Ens avança un còmic que trobem en l’interior. Durant els pròxims números veurem més mostres de la qualitat dels nostres autors més jóvens. Consolidem d’aquesta manera una aposta que ja iniciàrem amb els primers números.

Junt amb ells tenim altres generacions de dibuixants, com el veterà Mique Beltrán, dedicat a diversos aspectes característics de la nostra societat.

Hem tingut la Mocadorà, les Falles, el catxerulo i ara les bicicletes. Té raó, el cap i casal és pla i això ajuda que s’estenga l’ús de les bicicletes… I els seus dibuixos transmeten optimisme i alegria!

Ací el tenim mentrestant amb les col·laboracions d’«Els Agents de la Historieta».bicicletesxiulit

Agents-xiulit-35insectes-xiu-35

XIULIT ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. La publicació aposta pel seu paper com a eina per a introduir i refermar el paper de la lectura, amb elements com la comprensió lectora o el coneixement del medi, alhora que reivindica el dibuix i la il·lustració com a bé cultural. Punts de venda.

Sense comentaris

El sentim, els comentaris romanen tancats en aquest moment.